Ajankohtaista

Nyt hankkimaan uusia jäseniä. Ei tarvitse olla potilas voidakseen liittyä meidän iloiseen seuraan, myös kannattajajäsenet ovat tervetulleita!

Reumaliitto julisti jäsenhankintakilpailun alkaneeksi

Kilpailuaika: 1.1. - 31.5.2018 ja kilpailu jatkuu vuoden loppuun!

Kilpailussa on kolme sarjaa

1. Eniten jäseniä kukumääräisesti kasvattaneet yhdistykset
2. Eniten prosentuaalisesti jäsenmäärää kasvattaneet yhdistykset
3. Eniten uusia jäseniä keränneet jäsenet

Palkinnot:

Kummankin yhdistyssarjan voittaja palkitaan yhdistyksen jäsenille järjestettävällä virkistystilaisuudella. Yhden palkinnon arvo on 1000 euroa.

Kolme eniten uusia jäseniä kerännyttä jäsentä palkitaan hemmottelupaketein. Yhden palkinnon arvo on 200 euroa. Lisäksi kaikkien uusia jäseniä hankkineiden kesken arvotaan 20 kappaletta reumaliiton tuotepaketteja.

Myös kaikkien jäseniksi liittyneiden kesken arvotaan 20 kappaletta Reumaliiton tuotepaketteja.

Uusiksi jäseniksi lasketaan kaikki kilpailuaikana jäsenmaksunsa maksaneet ja liiton lehtirekisteriin ilmoitetut uudet jäsenet, jotka eivät ole olleet jäseniä kahtena edellisenä vuonna.

Kerää uusien jäsenten nimet, osoitteet ja  s-postiosoitteet. Yhdisyksellä on esitteitä, joita voi jakaa jäseneksi ryhtyvälle, ota yhteys sihteeriin niin sovitaan esitteiden toimittamisesta.

Näiltä sivuilta löydät tietoa Nastolan reumayhdistyksen toiminnasta, josta kannattaa kertoa eteenpäin!

NYT LYKKYÄ PYTTYYN JA JÄSENHANKINTAAN!