Liity jäseneksi

Jäsenmaksu on 15 eur /v, maksetaan tilille FI10 5610 4140 0252 17/ Nastolan reumayhdistys ry
Lisätietoihin nimi, osoite ja s-posti
Voit saada jäsenmaksupankkisiirron vaikka olet ehtinyt  maksaa suoraa tilille, mutta silloin voit hävittää sen. Jäsenvastaava hoitaa vuosittain pankkisiirrot kaikille jäsenille.

Tästä löydät kaikki Reumaliiton jäsenedut

Jäsenenä saat mm.   Reuma-lehden neljä kertaa vuodessa kotiin kannettuna. Reumaliitosta saat myös ensikäden tietoa sopeutumisvalmennuksista ja lomatoiminnasta.

Myös Nastolan Reumayhdistys neuvottelee omia paikallisia jäsenetuja. Nyt yhdistys tarjoaa jäsenetuna ohjatut lämminvesiuinnit. Katso tarkemmin tapahtumista.

Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.